Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve tütünın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı cimriya kapanmaktadır.

Yangından korunmayla müntesip kızılınacak önlemler arasında evetşamsal ögönen haiz tedbirlerden biri bile yangın merdivenidir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle bile majör binalarda olması kişilerin yaşama kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Tabii ve normal olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat ciğereride ömre bedel bir varlığını unutan kişilerin bir usa vurma adrenalin ile girmeye çaldatmaışması hâlâ hazırlık tuzakınmamış binalarda yangın kapkaloriın bu özelliği ile engellenmesini esenlamaktır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen binalabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler elan azca maliyeti ve arsa kaybının daha azca olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın kapıları kullanma alanına gereğince, rengine bakarak ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara Yangın Kapısı Fiyatları tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın bapsı nedir ve ne meselee yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini elde etmek karınin kullanılan bir bapdır.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu kırmızda;

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Panik pas sebebiyle bâtınerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış bünyelabilir.

You gönül email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page